Stanozolol

35.00

Stanozolol Bijwerkingen

De waarschijnlijkheid en de ernst van Stanozolol bijwerkingen varieert op basis van je lichaam, je hoeveelheid dosis, en de lengte van je cyclus. Enkele mildere bijwerkingen van Winstrol omvatten:

 • Problemen met in slaap vallen of in slaap blijven
  hoofdpijn
 • Veranderingen in libido; sommige mensen ervaren een hoger libido, terwijl anderen een afname van de libido ervaren
 • Vette huid en acne, vooral bij mensen die al gevoelig voor puistjes
 • Winstrol niet aromatiseert, waarvan het heel populair maakt onder mannen die bijzonder gevoelig zijn voor de effecten van oestrogeen conversie. De meest zorgwekkende neveneffect van de Winstrol steroïde lever toxiciteit. Hoewel er geen manier is om enig effect hebben op de lever tijdens het gebruik te voorkomen, kunt u de schade door het beperken van uw dosis en cyclus lengte te beperken. Wat meer is, vermijd alle chemische stoffen die schade aan de lever tijdens kan verbeteren en een paar weken na je cyclus. Tot slot, zorg ervoor dat je lichaam voldoende tijd om te herstellen tussen de cycli te geven.

Vrouwen die deelnemen aan Winstrol bodybuilding moet oppassen voor de volgende bijwerkingen:

 • Veranderingen in hun stem – heesheid en / of verdiepen
 • Haaruitval, vergelijkbaar met mannelijke kaalheid
 • Gezicht haargroei
 • clitorale uitbreiding
 • onregelmatige menstruatie
 • Wanneer één van deze bijwerkingen voorkomen, moeten vrouwen hun gebruik van Winstrol onmiddellijk te staken. Deze bijwerkingen kunnen blijvend zijn.

Winstrol Kuuropties

Een van de beste dingen over Winstrol is dat het vaak werkt het best in een stapel, maar er zijn een paar regels te volgen voor de zekerheid. Ten eerste moet je nooit gebruik van Winstrol naast een andere anabole steroïde dat een groot potentieel voor schade aan de lever heeft. Als voorbeeld, moet je niet Winstrol gebruiken Dianabol, omdat dit sterk verergert het risico. De absolute beste stacks voor het snijden onder Masteron en trenbolon, hoewel anderen zeker bestaan. Houd in gedachten dat je altijd de dosering van uw Stanozolol cyclus componenten moeten verminderen wanneer ze stapelen.

Vervolgens, hoewel de meeste mannen geen anti-oestrogeen verbinding zoals Arimidex vereisen bij gebruik als alleen Winstrol cyclus, is het van belang de andere verbindingen in de stapel te overwegen. Bijvoorbeeld, als u ervoor kiest om het te koppelen met Trenbolone, zult u ongetwijfeld nodig hebt om een ​​aromataseremmer voor de opbouw van oestrogeen te voorkomen en de bijbehorende bijwerkingen afweren benutten.

Tot slot, hoewel Winstrol is algemeen bekend als een diureticum en helpt af te weren water gewichtstoename en hypertensie op zijn eigen, kan het niet genoeg zijn wanneer gestapeld met andere verbindingen. Om deze reden, moet u een anti-hypertensieve supplement toe te voegen aan uw Winstrol stapels tot hoge bloeddruk en andere potentiële cardiale problemen te voorkomen. Let altijd goed naar je lichaam en bewaken van uw bloeddruk regelmatig.

Er zijn veel verschillende Winstrol kuur opties die er zijn, maar het maakt niet uit welke je kiest, moet u altijd volgen een zeer strikte vuistregel. Als gevolg van de lever toxiciteit Winstrol’s, moet u het gebruik ervan te beperken tot acht weken cycli en neem minstens een acht weken durende pauze tussen cycli. Wat meer is, bedenk dan dat terwijl Winstrol maakt een fantastische cutting-agent en biedt een enorme performance boost tijdens je bulk cycli, is het niet bulk alleen te verstrekken.

Winstrol heeft een zeer korte halfwaardetijd, zodat u dit in gedachten moet houden bij het plannen van je cyclus. Als je het alleen zal gebruiken voor het snijden, zorg ervoor om plannen te maken voor aromataseremmers in het geval je begint te symptomen van teveel oestrogeen vertonen in uw bloed. Sommige bodybuilders gebruiken Winstrol dagelijks in hun cycli; anderen gebruiken eenmaal per dag. Sommige mannen nemen zo veel als 100 mg per dag, maar in dit geval moet je de cyclus lengte hooguit beperken tot twee weken. Anders leverschade een reëel gevaar.

Bijvoorbeeld, een Anavar Winstrol cyclus biedt fenomenale resultaten, en bodybuilders kunnen minder van beide verbindingen te nemen om ze te verwezenlijken. 50 mg Anavar en 50 mg Winstrol per dag in de loop van acht weken kan spier hardheid en definitie te bieden in tegenstelling tot elke andere combinatie die er zijn, ook al is de dosis voor elke verbinding zijn ver onder de maxima.

Nakuren Op Stromba

Stromba is een krachtige verbinding die verbazingwekkende resultaten oplevert, maar het onderdrukt ook het vermogen van je lichaam om testosteron te produceren op zijn eigen. Vanwege dit, het beëindigen van je cyclus zou schadelijk zijn voor je lichaam. Het is belangrijk om uw lichaam helpen beginnen met de productie van testosteron op natuurlijke wijze weer. De beste manier om dit te doen is met een product met de naam selectieve oestrogeenreceptor-modulator of SERM, zoals Clomid of Nolvadex. Veel bodybuilders zal ook hCG gebruiken na bijzonder lange Winstrol cycli of wanneer ze Winstrol combineren met andere krachtige steroïden. U hoeft alleen maar PCT van elke vorm als u van plan bent om af te blijven van alle steroïden en supplementen voor ten minste 12 weken.

Omdat Winstrol heeft een halfwaardetijd van ongeveer acht uur, deze korte-estered steroïden verlaat je lichaam heel snel na de laatste dosis. U moet uw PCT beginnen drie dagen na uw laatste Winstrol injectie of pil. Als je hCG zult gebruiken, gaan gebruiken 500iu om 1000iu per dag drie dagen na uw laatste dosis Winstrol, en blijven om het te nemen voor 10 dagen. Dan, stop dan met het hCG en op te nemen Clomid bij 150 mg of Nolvadex bij 40 mg per dag voor nog eens vier tot zes weken, maar snijd de dosering in de helft om de 14 dagen. U kunt het hCG overslaan als je niet gebruiken, en onmiddellijk naar de Clomid of Nolvadex drie dagen na je cyclus.

Artikelnummer: 001-2-1 Categorie: