Veelgestelde vragen bij onlineanabolenkopen.nl

Wanneer je begint met Anabolen Kopen heb je vast vragen. Omdat wij veel waarde hechten aan onze klanten en onze betrouwbaarheid vind je hier antwoord op alle veelvoorkomende vragen die er aan onst gesteld worden. Staat je vraag hier niet tussen of is het antwoord niet voldoende? Neem dan contact op via de contactpagina dan krijgt u altijd van ons een reactie waar u tevreden mee bent!

Vragen over het bestelproces

Is het veilig om bij jullie anabolen te kopen?

Wij zijn vastbesloten om iedereen anonimiteit te bieden en dragen zorg bij om iedereen zijn/haar privacy ook te waarborgen. Al onze klanten worden geheim gehouden en worden niet gedeeld met anderen. Tevens hebben wij de benodigde veiligheidsmaatregelen genomen om te zorgen dat jullie veilig kunnen shoppen bij ons.

Hoe snel heb ik mijn anabolen binnen?

Afhankelijk van het land waar je woont, doen wij ons best om je bestelling snel en discreet te verwerken. Gemiddeld duurt het 1-4 werkdagen voordat je bestelling aankomt.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling af te halen. Wij verzenden alleen maar om de anonimiteit van onze klanten te waarborgen.

Hoe kan ik veilig betalen?

U kunt veilig met iDeal bitcoins kopen en naar onze wallet storten zonder dat uw gegevens hierbij op enig moment in het proces gelekt worden. Uw anonimiteit is gegarandeerd!

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat nu?

Wanneer je bestelling niet is aangekomen kun je het beste via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij gaan dan ons uiterste best doen om voor je na te gaan waar in het proces de fout is ontstaan,

Vragen over anabolen

Wat zijn anabolen?

Steroïden zijn een synthetische vorm van testosteron en de verschillende derivaten daarvan. Testosteron is het primaire mannelijke geslachtshormoon dat door het menselijke lichaam wordt aangemaakt en zorgt voor verschillende mannelijke eigenschappen, zoals een grotere spiermassa en verhoogde kracht. Steroïden zijn er in veel verschillende soorten, waarover je op andere gedeeltes van deze site meer kunt vinden.

Hoe oud moet ik zijn om anabolen te gebruiken?

Er is geen specifiek geval waarin wij het gebruik van anabolen aanraden. Uiteindelijk blijft het een synthetisch product en echt gezond is het dus niet. Echter wordt vanuit de medische sector wel het advies gegeven om te wachten tot je 21e levensjaar voordat je begint met het gebruiken van anabole steroïden. Wanneer je wacht tot je 21e weet je zeker dat je brein volledig ontwikkeld is en loop je het minste risico.

Wat is de minst gevaarlijke anabole steroïde?

Een vraag die vaak gesteld wordt. En het antwoord is dat 50-60% van de anabolen die van de illegale markt zijn betrokken vervalst zijn, en dat is op zich al een fors risico. Je weet namelijk niet wat je in handen hebt en ook niet hoe hygiënisch de productiewijze is geweest. Daarnaast spelen factoren als dosering en duur van de kuur een rol. En dan is er nog de medische achtergrond van de gebruiker (hoe staat het met de gezondheid). Heel algemeen kan gezegd worden dat androgene anabole steroïden meer effect hebben op de ontwikkeling van kracht en massa, maar dat ook de bijwerkingen sterker zijn dan bij anabole steroïden. Maar vergis je niet, ook Deca-Durabolin – dat de naam heeft een relatief ‘mild’ anabolicum te zijn – kan voor hele vervelende effecten, waaronder impotentie, zorgen.

Kan ik mijn anabolen laten testen bij de Dopingautoriteit?

Nee, dat kan niet. De Dopingautoriteit heeft als taak het voorkomen danwel ontmoedigen van het gebruik van dopinggeduide stoffen. In de topsport is er natuurlijk zoiets als een dopingcontrole. In sportscholen en fitnesscentra wordt niet gecontroleerd.Testen van doping ten behoeve van topsporters is uiteraard tegen de regels en het laten testen van doping ten behoeve van niet-wedstrijdsporters of recreatiesporters staak ook haaks op de opdracht die de Dopingautoriteit heeft.

Kan ik ook een kleine anabolen kuur gebruiken?

Meestal doet een ‘klein kuurtje’ bij jonge, gezonde mannen qua kracht en massa heel weinig. De effectieve doseringen liggen al gauw behoorlijk hoog, een stuk hoger dan de therapeutische doseringen die in medische toepassingen doorgaans gebruikt worden. Als het effect gering is, waarom dan de risico’s nemen?

Kan ik anabolen alleen maar injecteren?

Nadat je het besluit hebt genomen om steroïden te gaan gebruiken, moet je gaan beslissen op welke wijze je deze tot je gaat nemen: oraal of via injectie. Maar wat zijn daadwerkelijk de verschillen? Pillen zijn zodanig in elkaar gezet dat ze tegenover gesteld tot de injecteerbare middelen niet afgebroken worden door de lever. Hierdoor kunnen ze dus oraal ingenomen worden, maar het zorgt er gelijktijdig voor dat ze veel meer schade aan de gezondheid kunnen aanbrengen. Dit is de reden dat orale steroïden niet langer dan een periode van vier tot zes weken gebruikt dienen te worden. Door dit soort nadelen zijn ze dus zowel minder effectief als schadelijker. We adviseren je daarom aan om over de angst voor eventuele naalden heen te stappen en nooit de keuze voor pillen te maken.

Waar moet ik de anabolen injecteren?

Je moet de anabolen injecteren in je bilspier. Het is belangrijk dat je dit goed doet, wanneer je dit onzorgvuldig doet kun je vervelende infecties krijgen. Zorg er dus altijd voor dat je goede instructies krijgt van iemand met ervaring om zo eventuele complicaties te voorkomen.